Sådan planlægger du den fedeste fest derhjemme

Sådan planlægger du den fedeste fest derhjemme

Nogle gange er der ikke noget bedre, end en fest der bliver holdt i hjemmet. Du har sikkert også prøvet det før: At det bare ikke er lige så fedt, når man tager i byen. Det kan være svært at høre hinanden, og der er alt for mange mennesker, der skubber til en. Derfor er det bare nogle gange fedest at holde en fest derhjemme. Læs her en række råd til, hvordan du holder den bedste fest i hjemmet.

 

Den rette musik

Du skal først og fremmest sørge for, at der er den rette musik, når du skal holde en fest derhjemme. Her kan det være en god idé at lave en god musikliste på Spotify i forvejen, så musikken (og festen) ikke pludselig dør. Du kan altid hen ad aftenen sørge for, at der er mulighed for, at dine gæster også kan sætte sange i kø. Det kan virkelig være med at gøre et dansegulv fedt.

 

Et bord til alle

Der er naturligvis flere forskellige måder, man kan feste derhjemme på. Det kan være, at I starter med at sidde ved et bord for senere hen at flytte jer op på gulvet til at danse. Men hvis der er noget, der er vigtigt, så er det, at der er et bord, hvor alle kan få en plads. Det nytter ikke noget, at der er 3-4 stykker, der mangler et sted at sidde ved bordet – det kan betyde, at festen bliver opdelt og ikke lige så sjov.

 

Diskolys til dansegulvet

Det kan være svært at skabe et godt dansegulv i hjemmet, men der er heldigvis ting du kan gøre for at medhjælpe, at folk får lyst til at komme ud på dansegulvet og bevæge sig. Tror du ikke, det vil lokke flere folk til, hvis der er fest diskolys på dansegulvet? Det vil det helt sikkert! Hvis du er endnu vildere, så kan du også købe en røgmaskine, som gør festen endnu federe.

 

Fri bar til alle

Hvis du gerne vil sørge for, at folk er i det bedste humør, så kan det være en god idé at have en fri bar. Det behøves jo ikke at koste alverden, medmindre du holder en kæmpe fest med mange inviterede. Hvis du vil gøre det rigtig fedt, så skal du anrette et område, hvor folk selv kan komme hen og blande deres drinks. Så kan du godt være sikker på, at folk kommer i godt humør.

 

Back to top