Sådan indretter du din studiebolig

Sådan indretter du din studiebolig

Er du lige flyttet i ny lejlighed, studiebolig, kollegieværelse eller lignende, og har du også brug for gode tips til, hvordan du kan udnytte pladsen bedst muligt? Så læs med her, for vi gennemgår de bedste muligheder for smarte opbevaringsløsninger.

Du kan faktisk skabe utrolig meget plads i din lille lejlighed eller på dit lille værelse, hvis du udnytter de muligheder for opbevaring og indretning, som du har tilgængelig. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre lejligheden både smart og hjemlig på.

Brug pladsen under sengen til opbevaring

Når du anskaffer dig en seng til din nye lejlighed, dit nye værelse eller din nye studiebolig, skal du hermed kigge efter en seng med god plads under sig. Du skal fx ikke bare gå med løsningen med madrassen på gulvet.

Det kan godt være, at det virker som en billig og smart løsning, men du kan samtidig også finde gode senge, som giver dig mulighed for opbevaring under dem, og så er de endda også i en nogenlunde god pris. Du kan eventuelt se dem her.

Hvis du sørger for at købe en seng, hvor der er god plads til noget opbevaring nedenunder, så bliver du mere tilfreds i længden, fordi du rent faktisk kan holde studieboligen eller lejligheden nogenlunde ren.

Vægpladsen er essentiel for opbevaring

Når det kommer til smarte løsninger i forhold til opbevaring, så er det pladsen på væggen, som du særligt skal være kreativ med. For hvis du ikke er til almindelige løsninger som bogreoler osv., så må du ty til kreativiteten.

Opbevaring på væggene kan nemlig være utrolig mange ting. Du kan som sagt have en reol stående. Du kan også gøre noget andet, hvor du hænger hylder eller kasser op på væggen, så du kan skabe mere flyvende opbevaring.

Derudover kan du også bruge gamle vinkasser eller andre kasser, som er lavet i træ, gøre dem i stand og hænge dem op ved siden af hinanden. På den måde skaber du opbevaringsplads på en helt anden og personlig måde.

Hold orden i skufferne

Du er kommet så langt, at nu har du sørget for alle de smarte løsninger til opbevaringen derhjemme, så det matcher perfekt ind til dine behov. Det er nemlig noget af det vigtigste, at værelset og lejligheden er lige efter din smag.

Nu handler det bare om ordenen, der skal holdes i de diverse skuffer, skabe og på reoler. Det kan nemlig være noget af et projekt at holde orden på roderiet nede i skufferne. For oftest er det sådan, at vi bare smider ting ned i skufferne, fordi vi ikke lige ved, hvor det ellers skal være. Du burde derfor sørge for at have et system nede i skufferne og inde i skabene, så du undgår mest muligt det store rod, som kan forekomme, når vi har travlt og har en tendens til bare at kaste vores ejendele ind.

Et system kan fx karakteriseres som små inddelinger i skufferne eller skuffer i skabene, så du kan hive tingene ud, i stedet for at skulle grave efter det.

Back to top