Automatisk kladde

Automatisk kladde

Linkbuilding er en super smart og effektiv måde, at fremme en websides placering i søgemaskiner på nettet ved hjælp af links. Linkbuilding kan være afgørende for gode placeringer i Googles søgemaskine, så det er en god måde for dig, at få din hjemmeside ud i verden på. Der er stor forskel på værdien fra link til link – dette er især vigtigt at huske på, når du investerer i linkbuilding. Du kan finde en linkbuilding pakke online.

De tre former for linkbuilding

Ekstern linkbuilding:

Helt enkelt sagt, er ekstern linkbuilding et link fra en anden hjemmeside til din hjemmeside – altså foregår linkbuildingen eksternt. Jo flere, der linker til din hjemmeside, jo bedre må den så være. Når du skal investere i et eksternt linkbuilding link, er det oplagt at vælge en hjemmeside, der handler om det, linket går til. Hvis du for eksempel vil linke til kaffe, er det oplagt at linke fra en hjemmeside, der handler om det samme.

Intern linkbuilding:

Intern linkbuilding er kort sagt opbygningen af links mellem dine egne sider på din hjemmeside. Det kunne for eksempel være et link mellem en bestemt kategori om sodavand, til en anden bestemt kategori om sodavand. Derved får du altså flere kliks internt på din hjemmeside.

Udgående linkbuilding:

Udgående linkbuilding handler om at finde andre hjemmesider med samme emne som dig, men som du ikke er i direkte konkurrence med. Disse kan du også lave links til, da det viser google, at dit link og din hjemmeside er værd at se nærmere på – dette vil have en enormt positiv effekt på din hjemmesides placeringer i Googles søgemaskine.

Hold overblikket

En god måde at holde overblik over din linkbuilding er ved at bruge en linkbuilding pakke. Der findes mange forskellige og billige på markedet. Du kan finde billig linkbuilding, hvis du vil i gang uden de store omkostninger – det kan sagtens betale sig.

Back to top