Forskellige virksomheder – forskellig emballage

Forskellige virksomheder – forskellig emballage

Uanset hvilken virksomhed du har, har du sikkert brug for emballage. Hos Albe Emballage finder du et hurtigt og overskueligt overblik over udvalget, så du er sikker på at få lige den emballage, der passer til din virksomhed.

Vælg ud fra branche, højtid eller interesse – genbrugsmateriale – plastikfri – genanvendelig – komposterbart eller bionedbrydelig.

Alt til din webshop

Hvis du har en webshop, har du brug for sikker og beskyttende emballage til forsendelse af dine varer. Du kan klikke dig igennem det brede sortiment via de forskellige varegrupper, hvor du finder alt fra etiketter til store papkasser.

Du finder også et stort udvalg af miljøvenlig emballage hos Albe Emballage.

Skil dig ud med emballagen

Giv kunden en særlig oplevelse. Forsendelsen er en stor del af dit salg, uanset om du sælger smykker, tøj eller andet. Det kan derfor godt betale sig at tage stilling til, hvilken type forsendelsesemballage, du vil bruge til dine varer.

Du skal tænke emballagen som en brandingsværdi for din virksomhed.

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, så giv dine kunder en særlig oplevelse, som de vil huske ved at pakke varen pænt ind og eventuelt vedlægge en lille hilsen eller gave. Det man ikke forvente kan have den største værdi.

Miljø og bæredygtighed

Dagens forbrugere fokuserer også på miljø og bæredygtighed, når det gælder transport og emballage. Vælg derfor miljøvenlig emballage og vis, at du værner om miljøet.

Hos Alba Emballage er der fokus på miljøet. Der kommer flere og flere FSC® certificerede emballager ind i sortimentet, og der er blandt andet stiftet en sammenslutning af miljøinteresserede virksomheder.  Ved at vælge FSC® certificeret emballage er du med til at sikre naturen, de sociale forhold og fremme ansvarlig skovdrift.

Det koster ikke at passe på miljøet. Hos Albe Emballage er der nemlig ingen pristillæg for at passe på miljøet.

Back to top