Sådan kan Azure IoT cloud hjælpe din forretning mod en bæredygtig fremtid

Sådan kan Azure IoT cloud hjælpe din forretning mod en bæredygtig fremtid

Med solide data kan den moderne virksomhed nu stort set træffe alle sine beslutninger uden bekymringer. Det gælder også i forhold til at gå imod en mere bæredygtig fremtid. Aldrig har det været en større forretningsmæssig gevinst at gå ind for bæredygtighed, og forme sin virksomheds initiativer herefter. Klimadebatten har lagt et større ansvar over på virksomhedernes skuldre, og derfor forventes der i dag langt mere fra den moderne virksomhed.

 

Hvilke bæredygtige investeringer bør man overveje?

Først og fremmest skal du overveje hvilke miljøvenlige investeringer du ønsker at lave i virksomheden. Her fokuserer de fleste virksomheder på Co2 afgifter, og hvordan man kan sænke dem, såfremt at virksomheden f.eks. har med produktion at gøre. Der er dog også andre steder, at man i en virksomhed kan vise et bæredygtigt overskud.

 

Når du som virksomhed har lavet nogle bæredygtige investeringer, så regner du naturligvis også med at det skal kunne ses på bundlinjen. Men udover at tallene gerne burde ændre sig i forhold til at f.eks. spare penge på Co2 afgifter, varmeregninger osv., så bør du også holde overblik på en anden måde.

 

Hvordan ser jeg om min virksomhed bliver mere bæredygtig?

Du kan med en IoT løsning følge med i hvordan alle dine produkter bidrager til, at din virksomhed bliver mere miljøvenlig. På https://beacontower.io kan du blandt andet læse mere om Azure IoT cloud og dens økonomiske fordele for virksomheder.

 

På din IoT cloud er alle dine produktionsaktiver tilkoblet, og på den måde kan du måle energiforskellen hos alle dine enheder. I og med at du kan holde et skarpt øje på alle dine enheder, så vil du også have muligheden for at opdage hvis nogle af dine aktiver er for dyre i drift.

 

Du vil derfor både opleve en IoT løsning, som en økonomisk fordel, men også en fordel i forhold til at gå forrest indenfor bæredygtighed. Klik her for at læse mere generelt om IoT, og hvordan du kan bruge det i din virksomhed.

 

Back to top