Køb LED indbygninsspot fra Easy Light

Køb LED indbygninsspot fra Easy Light

Oplysning af dit hjem er en essentiel del af at give dit hjem en ‘hjemlig’ følelse. Et oplyst rum føles større og mere åbent og velkomment, og det gør livet nemmere. Når du skal købe belysning til dit hjem er der mange muligheder på markedet. En simpel og flot løsning er LED indbygningsspots fra Easy Light.

LED Indbygningsspots er en god løsning til loftbelysning, både indendørs og udendørs. De er mere energivenlige, de optager ikke meget rum og de kan fås i mange forskellige udgaver. På se indbygningsspot kan du se Easy Lights store udvalg af LED indbygningsspots. Her kan du lade dig inspirere og købe dine indbygningsspots direkte fra hjemmesiden.

Nem montering af LED indbygningsspots fra Easy Light

Normalvis, når man vil montere spotbelysning, skal der monteres en safebox, som bliver placeret mellem lampen og loftet, for at sikre, at lyskilden og isolering ikke er for tæt på hinanden, for at mindske brandfare.

Ved LED indbygningsspots er dette ikke nødvendigt. LED pærer har ikke samme brandrisiko som andre pære, og du kan derfor nemt og enkelt montere dine indbygningsspot direkte i isolering.

Anvendelse af LED spots indendørs og udendørs

LED indbygningsspots fungerer både til belysning indenfor og udenfor. Indendørs er det en smart måde at få skarp belysning på, som ikke optager plads, men i stedet bliver en integreret del af dit hjem.

Ved anvendelse af LED spots udendørs skal de være IP godkendte, da de skal kunne holde til vejret udenfor. IP tallet indikerer nemlig, hvor meget vand LED spottet kan tåle.

Uanset om du vil installere dine LED spots indendørs eller udendørs, så er de nemme at montere og giver et godt lys. Til udendørs brug kan du endda købe LED spots med tilhørende sensor, som kan spare på din elregning ved blot at tænde, når der er bevægelse i nærheden.

Stort udvalg hos Easy Light

Easy Light byder op et stort sortiment af både indendørs og udendørs LED spots. Her kan du blandt andet finde spots med forskellige farver lys, udendørs spots med sensor som reagerer på bevægelse, indbygningsspots som blender sammen med dit rum som både kan fås i børstet stål og hvid, og mange flere.

Mulighederne er mange, og du kan altid kontakte Easy Light og blive vejledt i dit valg af LED indbygningsspots. Lige nu er der penge at spare inde på Easy Lights hjemmeside, så gå ind på se indbygningsspot og køb dine LED indbygningsspots i dag.

Back to top