Er dit barns garderobe til foråret?

Er dit barns garderobe til foråret?

Foråret nærmer sig med hastige skridt og vi går lunere dage i møde. Snart er det helt slut med vinterjakker og flyverdragter og det gælder derfor om at have forårsgarderoben klar.

Som forælder har man måske stået i en situation, hvor man opdager dagen før barnet skal i børnehave, at vintertøjet ikke kan bruges længere, da det pludselig begynder at blive varmere i vejret. Kom denne situation i forkøbet, ved allerede at have forårsgarderoben klar nu. Vi vil derfor gerne være behjælpelige og give vores bud på en god forårsgarderobe til børnehaven og derhjemme.

 

Forårsjakke

 

Når der skal vælges en forårsjakke, anbefaler vi, at særligt den der skal anvendes i børnehaven, har mange gode tekniske funktioner. Her mener vi, at den skal være vindtæt, vandtæt og åndbar, så den er brugbar i al slags vejr. Hos Littlerecycle kan du finde jakker, som har en eller flere af disse funktioner.

 

Se vores jakker her.

 

Regntøj

 

Regntøjet er jo nok det mest nødvendige i det danske vejr. For de mindste, er det enormt praktisk, enten at have en regndragt eller et regnsæt med seler, så bukserne bliver holdt oppe. Men regntøj er jo ikke super varmt! Så det vi kan anbefale på de til køligere regnvejrsdage er, at tage en termotrøje inden under, så dit kære barn ikke fryser. Ellers kan det overvejes, om et andet alternativ til dette, er regntøj med fleecefoer, er at foretrække. Det er super praktisk og behageligt at have på, så barnet ikke er nødsaget til at tage en ekstra trøje inden under. Muligheder er mange, når det kommer til valg af regntøj! Du kan finde et bredt udvalg af regntøj hos Littlerecycle.dk

 

Se vores regntøj her.

 

Termotøj

 

Vinterjakken er snart for varm og det er derfor snart tid til, at få skiftet den varme jakke ud med en tyndere jakke eller måske en termojakke. Termotøj kan bruges i mange sammenhænge i meget forskelligt vejr og det er derfor noget vi helt klart vil anbefale. Hos Littlerecycle er vi mange der synes at termotøj er et must, derfor har vi også et bredt udvalg af termotøj, til skarpe priser.

 

Termobukserne kan blandt andet bruges sammen med en forårsjakke og termojakken på de køligere dage, kan bruges under forårsjakken. Termobukserne er super til holde de små ben lune og du behøver ikke at bekymre dig om dit barn er varm nok, når de leger ude i haven eller på legepladsen. Termotøjet kan både bruges sammen eller hver for sig. Når termotøjet skal vælges, kan du tage stilling til, om det skal have en overflade, der er vandafvisende eller om du har helt andre behov til funktioner. Det er igen helt op til dig selv og det behov dit barn har.

 

Se vores termotøj her.

 

Varm hue og vanter

 

Selvom det bliver varmere i vejret, kan det være en god idé, at givet barnet en tyndere hue og et par tynde vanter på. Særligt i daginstitution, hvor børnene ofte er ude at lege. Hos Littlerecycle kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af vanter og huer, du vil med sikkerhed finde et sæt eller to, som vil passe til dit barn.

 

Ovenstående tjekliste, kan være med til at skabe nogle overvejelser, når du skal klargøre forårsgarderoben til dit barn. Med tjeklisten kan du få inspiration til hvordan du skal indrette netop dit barns udegarderobe. Så kan du vurdere hvad der er bedst for dig og dit barns behov. Med en god forårsgarderobe er det nemmere at holde sig varm og tør, samtidig med at tøjet er praktisk og behageligt for dit barn at have på. Så er det eneste børnene skal tænke på, at have det sjov på legepladsen.

 

Se vores huer & vanter her.

Back to top