Mødebooking giver dig bedre salgsresultater

Mødebooking giver dig bedre salgsresultater

Hvis du er seriøs omkring salg eller gerne vil blive bedre til det, så er det vigtigt at forstå at et godt salg kræver planlægning og forberedelse. Det er de færreste der i dag har tid til at en sælger bare kommer dumpendes ind ad døren for at sælge sit produkt.

Derfor vil du opleve langt bedre resultater hvis du gør brug af mødebook

Sådan gør du

For at få succes som sælger, så skal du altså først have succes med dit mødebook. Det er nemlig her du sikrer at du får en aftale med den rette person, og at personen har afsat tid til at høre om lige netop dit produkt.

Her er et par tips til at få succes med mødebooking:

  • Forbered dig til samtalen, hvem skal du have fat i og hvornår kan du selv mødes – og sørg for at være klar over hvad du vil sige samt hav dine argumenter klar til hvorfor kunden bør mødes med dig
  • Vær høflig
  • Sørg for at være klar til at håndtere indvendinger
  • Lad være med at pitche selve dit produkt
  • Vær struktureret og vedholdende
  • Hold styr på dine opkald i et system hvor du hurtigt kan skabe overblik.

Salgsarbejde og mødebook går hånd i hånd

Det er svært at sige salg uden også at sige mødebook, og derfor kommer hver af dine salg ofte til at tage længere tid end du regnede med i første omgang, fordi du også skal bruge tiden på at få en aftale med kunden i hus, hvis du vil have succes med dine salg, så er det dog alfa omega at du lærer disciplinen mødebooking til fulde.

Få mere tid til at fokusere på salg

Der er ingen tvivl om at du bedst tjener dine penge ved at lave salg til dine kunder, og derfor kan mødebooking også være enormt frustrerende at bruge tid på.

Vil du gerne have mere tid til at lave salg og dermed at tjene flere penge, så overvej at outsource opgaven med mødebook.

Der findes adskillige bureauer og selvstændige derude som lever professionelt af at lave mødebooking på vegne af andre. En af dem er Partnerdialog.dk. Det er klart at professionel mødebooking også er en udgift, men hvis du ikke selv har spidskompetencerne til at booke møder, så er det helt klart noget du bør overveje.

Regn evt. på hvor meget du kan nå at sælge når kalenderen er fuld af møder, frem for hvis du selv skulle bruge tid på det.

Back to top